Alternativ 1:
Sjøkrepssuppe
Asian style (M, SK, SM)
Grillspyd med indrefilet av okse
Potetpuré med steinsopp – grønn peppersaus – bakte plommetomater med parmesan og pinjekjerner (M, SM)
Melkesjokolademousse
Bringebærsaus – marengsstrø – friske bringebær (E, M, SM)
Alternativ 2:
Laksesashimi
Sitrongress saus – avokadokrem- chiliolje (F, M, HV)
Braisert svinenakke
gulrotpuré med ingefær – portobellosopp fylt med squash – sennep/estragonsaus (M, SM)
Melkesjokolademousse
Bringebærsaus – marengsstrø – friske bringebær (E, M, SM)
Minimum 20 personer
M = Melk F = Fisk E = Egg SK = Skalldyr B = Bløtdyr HV = Hvete SEL = Selleri SM = Smør
SOY = Soya MA = Mandel Sul = Sulfitter HS = Hasselnøtt SES = Sesam SEN = Sennep