Selskapsmeny

Julebord for store selskap

Disse menyene er satt sammen til grupper på 8 personer og oppover. For fellesskapet ved bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny, men vi tar selvsagt hensyn til eventuelle allergener og/eller dietter. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er vanskelig å sette sammen en felles meny.

 

Selskapsmeny A Vinter

3 retter 575,- / 4 retter 675,- / 5 retter 775,-

RØKT LAKS, med dillmajones, syltet agurk, lakserogn & soya (F, E, L)

STEKT TORSK, med potetpué, safransyltet blomkål, nøttesmør, dill & kapers (F, L)

eller

HJORT, med gresskar, trøffelsjy, røstipotet & tyttebær (L, M)

MODNE FRANSKE OSTER (L)

TINDVEDMOUSSE, med brent kremis, sjokoladesnø, mørk sjokolade med appelsinpulver (L, M, E, N)

 

Selskapsmeny B Julemeny

Julemeny 695,- / Hovedrett 495,- / Forrett 175,- / Dessert 135,-

FORRETT -Rakfisk fra Valdres, serveres med lefse, rødbeter og løk

HOVEDRERETT -Serveres fra varm buffet

  • Lutefisk med erter, bacon, bechamelsaus og mandelpotet
  • Ribbe med julesaus og rødkål
  • Pinnekjøtt med pinnesjy, vossakorv, kålrabistappe og mandelpotet
  • Hjemmebakt yoghurtbrød, fransk brød, knekkebrød, flatbrød, klassiske tilbehør som sennep, brunost mm

DESSERT -Multekrem med krumkake