Selskapsmenyer

 

Alternativ 1:

 Sjøkrepssuppe

Asian style (M, SK, SM)

 

Grillspyd med indrefilet av okse

Potetpuré med steinsopp – grønn peppersaus – bakte plommetomater med parmesan og pinjekjerner (M, SM)

 

Melkesjokolademousse

Bringebærsaus – marengsstrø – friske bringebær (E, M, SM)

 

Alternativ 2:

Laksesashimi

Sitrongress saus – avokadokrem- chiliolje (F, M, HV)

 

Braisert svinenakke

gulrotpuré med ingefær – portobellosopp fylt med squash – sennep/estragonsaus (M, SM)

 

Melkesjokolademousse

Bringebærsaus – marengsstrø – friske bringebær (E, M, SM)

 

Minimum 20 personer

 

 

M = Melk  F = Fisk  E = Egg  SK = Skalldyr  B = Bløtdyr  HV = Hvete  SEL = Selleri  SM = Smør

SOY = Soya  MA = Mandel  Sul = Sulfitter  HS = Hasselnøtt  SES = Sesam  SEN = Sennep