Selskapsmenyer

Disse menyene er satt sammen til grupper på 8 personer og oppover.For fellesskapet ved bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny, men vi tar selvsagt hensyn til eventuelle allergier eller dietter. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er vanskelig å sette sammen en felles meny.

Meny 1 «Rodins Festbord»

RAKFISK FRA VALDRES SERVERES MED LEFSE, RØDBETER OG LØKFERMENTED CHAR FROM VALDRES SERVED WITH POTATO BREAD, BEETS AND ONIONS

#

Hovedrett blir servert fra varm buffet

Spis så mye du ønsker av de forskjellige rettene

LUTEFISK; ERTER, BACON, BECHAMELSAUS, MANDELPOTET

RIBBE; JULESAUS, rødkål

PINNEKJØTT; PINNESJY, VOSSAKORV, KÅLRABISTAPPE, MANDELPOTET HJEMMEBAKT brød, FRANSKT BRØD, KNEKKEBRØD, flatbrød

Klassiske tilbehør som sennep, brunost mm

The maincourse is served on hot buffet,eat as much as you want of the different traditional norwegian christmas dishes

STOCKFISH PEAS BACON BECHAMEL SAUCE ALMOND POTATOES LAMB RIBS red cabbage

PORK BELLY, GRAVY

RIB SAUCE NORWEGIAN CHRISTMAS SAUSAGE MASHED KOHLRABI ALMOND POTATOES

HOME BAKED BREAD, FRENCH BREAD, CRISPBREAD

Classic side dishes like “brunost”, mustard powder etc

 

#

Multekrem med krumkake

Creamed cloudberries served with WAFER CONES

Allergier vill bli satt opp på buffeen

Julemeny/Christmas menu 695:-

Hovedrett/Maincourse 495:-

Forrett/starter 175:-

Dessert 135:-

 

 

 

Meny 2 «Père noël»

Krabbe suppe med sitrongress & cayenne

Bit kongekrabbe – krabbe wonton

Crab soup w lemongrass & cayenne, kingcrab & crab wonton

Sk,b,l

#

Oksefilet & hale fra Volda

Løk, grønnkål, trøffel potet & Bordelaise saus

Oxfilet, ragu of oxtale, kale, truffle potatoes & bordelaise sauce

L,s

#

«Manjari» Sjokoladeganache,

Pekannøtter, estragon & bringebærsorbet

Manjari chocolateganache, pecannuts, tarragon & raspberrysorbet

E, l, hasselnøtt, pekannøtt

3-retter 545:-/person

Franske oster i tillegg 95:-/person

French cheeses 95:-/person

 

 

Meny 3 ”dame noël”

Jambon persille

Dijonsennep, cornichons, estragon majonnes & toast

Jambon persille, cornichons, tarragon mayonnaise & toast

#

Ovnsbakt villkveite fra Helgeland

grillede rotgrønnsaker, brunet løk krem,tomat concasse,

potet med dill og parmesan & Sauce vierge

#

Hjemmelaget vaniljeis med ristede nøtter og salt karamell

Homemade vanilla ice cream with salty caramel

#

3-retter 525:-/person

Franske oster i tillegg 95:-/person

French cheeses 95:-/person