Julebord hos Rodins

Skal du på vennejulebord? Ut med jobben? Vi har byens kanskje mest bugnende julebord, og garanterer at du blir mett og fornøyd!

 

Alle de klassiske julerettene

Lyst på pinnekjøtt? Men så frister det med litt ribbe, også? Og lutefisk, det hadde jo smakt godt … Eller hva med litt av alt? Hos Rodins gjør vi julebordet med en liten vri. Vi setter frem alle de tradisjonsrike julebord-rettene på et langbord. Dermed kan gjestene forsyne seg med hva de vil, så mye de vil.

 

Sitt så lenge du vil

Hos Rodins opererer vi ikke med begrensning på sittetider. Skal du spise julemat, skal du kose deg – så lenge du vil. Vi er mest opptatt av å skape en god og lun atmosfære på ekte fransk bistro-vis, med den tradisjonsrike norske julematen i hovedrollen.

Hos oss kan du bestille bord for vennegjengen eller bedriften. Vi har plass til alt fra små selskap til selskap på opptil 130 personer.

 

En gunstig pris du blir mett av

For kun 495,- kan du meske deg med all den herlige julematen du orker (inkluderer ikke dessert).

 

Gi et gavekort til noen som fortjener det

Kjenner du noen matglade? Som fortjener en gave man vil huske? Gi en kulinarisk opplevelse i form av gavekort fra Rodins til jul. Du velger selv beløpet du vil ha på kortet, og får det i fin utførelse og med sløyfe rundt.

Gavekortet kan benyttes når som helst, og bord bestilles enkelt ved å klikke her.

 

For booking opptil 12 personer, klikk her.

For større selskap, skriv til post@rodins.no
eller ring tlf: 22 69 39 00

Lagre

Lagre