Spisekart

Østers

(SV) Gigas fra Bohuslän

37

B

(NO) Gigas fra ytre Oslofjord

38

B

(NO) Flat østers fra Bømlo

49

B

(FR) Nr 3 Tsarskaya fra Bretagne

42 / 205 / 420

B

(FR) NR 3 Murigen fra Bretagne

39

B

(FR) Nr 3 Fines de clair

35 / 175 / 350

B

Skalldyrsplatå

Skalldyrsplateau

595 (pr pers)

(Fra 1 okt til 30 mars må skalldyrsplateau forhondsbestilles)

Kokt hummer, sjøkreps, snøkrabbe fra Svalbard, taskekrabbe fra Hitra, reker fra Skagerrak, dagens østers, kamskjell fra Frøya, blåskjell fra Fosen, urtemajones, sitronvinaigrette, sjøgress og tang.

SK B F E SP L

Forretter

Tartare av kalv

154

HV SP E

Løyrom

195

råraka, rørosrømme, løk og sitron

F HV L

Fransk løksuppe

129

med krutonger og Gruyèreost

L HV

Hovedretter

Stekt piggvar

319

med spinat og estragon beurre blanc

F L SU

Entrecôte

285

med marg og løk, grillet hjertesalat og bearnaise

SU L E

Boeuf Bourguignon

195

SU L

Andelårsconfit fra Holte gård

265

med bresert fennikel og trøffelsaus

SU L

Side orders

Sopp cassoulet

46

SU L

Sautert spinat

39

Sautéed spinach

39

Potetpuré

39

L

Potetpuré

39

L

Potato puree

39

L

Pommes frites

39

Pommes frites

39

Mushroom cassoulet

46

SU L

Grønn salat

38

Grillet asparges

42

Grilled asparagus

42

Green salad

38

Desserter

Sjokoladefondant

135

med jordbær/champagnesorbet

E L G M N

Pasjonsfrukt sufflé

145

E

Franske oster / Assiette de fromages

125 / 175

Crème Brûlée

119

E L

Allergener

Valnøtter

V

Sulfitt & Svovel

SU

Soya

SO

Skalldyr

SK

Sennep

SP

Selleri

S

Melk

M

Laktose

L

Hvete

HV

Fisk

F

Egg

E

Bløtdyr

B