Spisekart

Østers

(SV) Gigas fra Bohuslän

37

B

(NO) Gigas fra ytre Oslofjord

38

B

(NO) Flat østers fra Bømlo

49

B

(NL) Nr 2 Creuses

36

B

(FR) Nr 3 Tsarskaya fra Bretagne

42

B

(FR) NR 3 Murigen fra Bretagne

39

B

(FR) Nr 3 Fines de clair

35

B

Skalldyrsplatå

Skalldyrsplatå

695 (pr pers)

Kokt hummer, sjøkreps, snøkrabbe fra Svalbard, taskekrabbe fra Hitra, reker fra Skagerak, dagens østers, kamskjell fra Frøya, blåskjell fra Fosen, tartare av torsk, urtemajones, sitronvinagrette, sjøgress og tang.

SK B F E SP L

Forretter

Tarte Flambée

139

med bacon og ost

L HV SU

Tartare av kalv

154

HV SP E

Skagen toast

165

SK F L HV

Sjøkreps

100 (pr stk)

hvitløkssmør, sitron og brød

SK L HV

Moules Frites

185

B SP SK E

Løyrom

195

60 gr, råraka, rørosrømme, løk og sitron

F HV L

Fransk løksuppe

129

med croutons og Gruyère

L HV

Cæsar sallat

L HV F

Hovedretter

Stekt piggvar

319

med spinat og estragon beurre blanc

F L SU

Høyrygg fra Volda

290

med løkvariasjon og bordelaisesaus

SU L

Grillet dagens “fangst”

295

med bønner og hjemmelaget klippfiskbrandade

F HV L E

Entrecôte

285

med margbein, grillet mais og bernaise (indrefilet + 50,-)

L E

Bouillabaisse

285

med rouille og ristet brød

F SK B S SP E HV SU

Andelårsconfit fra Holte gård

265

med bresert fennikel og trøffelsaus

Side orders

Sautert spinat

39

Sautéed spinach

39

Pumpkin pie

39

L E

Potetpuré

39

L

Pommes frites

39

Mashed potatoes

39

L

Hvitløksbønner

37

Grønnsalat

38

Grillet asparges

42

Grilled asparagus

42

Gresskarpai

39

L E

Green salad

38

Glazed and crispy onion

34

SU

Glasert og sprø løk

34

SU

Garlic beans

37

Desserter

Sorbet fra Teatro

109

Sjokoladefondant med marcarponeis

135

E HV L

Petit four

45

Pasjonsfrukt sufflé

145

E

Ostevogn / Assiette de fromages

175

Crème Brûlée

119

E L

Allergener

Valnøtter

V

Sulfitt & Svovel

SU

Soya

SO

Skalldyr

SK

Sennep

SP

Selleri

S

Melk

M

Laktose

L

Hvete

HV

Fisk

F

Egg

E

Bløtdyr

B