Nyttårsaften

Vi lager en Grand buffet på nyttårsaften.
Buffeten serveres fra 1730 – 2200 (ost og dessert står til 2245). Bordreservasjon fra 1730 til 2030. For booking skriv til post@rodins.no. Pris for buffeten er 850,- kr. Hvis du vil ha en halv norsk hummer kommer dette på 395,- kr ekstra og må forhåndsbestilles. Buffeten består av:

Skalldyrbord – sjøkreps kokt og gratinert, reker, krabbeklør, snøkrabbe, blåskjell, østers
Røkt Laks og Gravet kveite med posjert egg fra holte gård
Steinsopp-pølser m/tilbehør (fritert løk, sennep, chillimajo, ostesaus)
Tarte flambée m/ bacon og gruyere, tarte flambée m/ andelårconfit, syltet rødløk og honning m/ stjerneanis
Torsk med gressløk og kaviarsaus
Grillet entrecote fra Volda
Bordelaise saus og bernaise
Pommes anna og potetkrem
Helstekt kalkun – appelsin og kyllingsjysjy
Ovnsbakte rotgrønnsaker og vinterspinat
Spekeskinker og spekepølser fra italia
Bønnecassoulet med bacon
Frisk salat med fransk vinaigrette
Brød, smør og aioli
Franske oster med brød og søtt
Manjari sjokolade mousee med salt karamell

 

Vel bekomme