GRILL, GIN OG HANK

Grilling og konsert med Hank von Hell og Rodin.

 
Lørdag 24. juni kommer Hans-Erik til Rodins. Først er det grilling med HANK og Rodin fra klokken 17.00.
Når maten har sunket vil HANK altså hans-Erik fremføre sin mesterlige tolkning deler av Cornelis Vreeswijk & Johnny cash sine mesterverk.
Dette skjer i Rodins sjarmerende bakgård midt på selveste Karl Johan
 
Som karismatisk vokalist i Turbonegro ble Hank von Hell et særegent ikon på rockescenen og kjent langt utover landets grenser.
Han er et multitalent med mange strenger å spille på. Ved siden av å være en stor stemme, fører han en årvåken og til tider skarp penn som samfunnsbetrakter og kritiker. Han er forfatter, foredragsholder og en attraktiv skuespiller på film og teater.
 
Tiden etter Turbonegro har gjort Hans-Erik til en særdeles allsidig og folkekjær artist. Mange sperret øynene opp da han entret scenen som hovedrolleinnehaver i musicalen Jesus Christ Superstar på Det Norske Teater. Et jublende kritikerkorps kunne fastslå at den kontroversielle rockeren var langt mer enn punkrock, sminke og kaos.
Han ble nordmannen som gjorde hovedrollen i den svenske suksessfilmen om Cornelis Vreeswijk. Så troverdig at han for alltid vil ha en plass i svenskenes hjerter.
Han tolket Vreeswijks sanger på plate og turnerte Norge og Sverige for fulle hus i etterkant av filmen.
 
Han har oversatt Johnny Cash til norsk og turnert landets kulturhus, besøkt fengsler og gitt tekstene til The Man in Black ny aktualitet.
 
Nå kommer Hans-Erik til Rodins Bistro & Bar!
 
PS! Hans-Erik D. Husby hadde hovedrollen i filmen “Cornelis”
– en film om en av Nordens aller største musikklegender – Cornelis Vreeswijk.
 
CC: 595,- (dekker bordreservasjon, mat og konsert)

For å bestille bord kan du ringe telefon nr. 22 69 39 00 eller bruke skjemaet under.


Lagre

Lagre

Lagre